torsdag 25. august 2011

Tavelt

Hei på dere!
Har dessverre fått blogget litt lite i det siste, og jeg må dessverre si at sånn kommer det nok til å bli litt framover de nærmeste dagene/ukene. Har det ganske så travelt for tiden. Vi har nettopp begynt volleyballsesongen (altså med kampene), så vi spiller ca. 2-3 kamper hver uke, og viss ikke vi spiller så har vi trening. Har bare helgene fri, men det skjer fort at helga bare suser forbi som ingenting, og så er det på'an igjen. Jeg har heldigvis lite lekser. Har bare lekser i matte, å vi har heldigvis ikke begynt på det vanskelige enda. Så leksa er, nå for tiden, gjort på et blunk. 



Men over til noe gøy! Jeg tipper at dere er ganske så lei av å høre om volleyball-ditt og volleyball-datt, men må fortelle dere det likevel: På tirsdag så spilte vi vår første kamp for sesongen. Vårt Ripley Volleyball-lag er delt i to: JV og Varcity (tror det er sånn man staver det..), og jeg spiller på JV. Vi spilte mot Milan, og JV vant (Yaay!), mens Varcity tapte.. 




Her om dagen, etter skolen, så reiste vi innom den nye donut-shopen her i byen (alle snakker om den) for å se hva de hadde å tilby. Og jeg må si at utvalget var helt fantastisk, ikke det største som fins, men det var stort nok! Så jeg og Micheal kjøpte en slags donut-meny, som inneholdt 6 donuts, og 6 sånne små donut-baller eller noe sånn. Smakte helt fantastisk! Og en annen ting jeg la merke til var dette:




Jeg mener, hvem tar salt på is??!!!! ÆSJ! Jeg elsker salt, men det for da være grenser. Kan nesten spise salt til all mat, men det er som sagt mat. De har jo salt på vannmelon også.. Noen folk er bare spesielle spør du meg.

Men nå er det natta for meg! God natt alle dere der hjemme (som nettopp våknet og skal på skolen eller jobb..)! Kos dere og nyt det torsdagen har å by på!

"Claude have mercy!" (Intern).

1 kommentar:

  1. Håper du har hatt ei topp helg, og koser deg masse:-) Og at du ikkje he det for tavelt ;-)

    SvarSlett